Chwilówki Kredyty gotówkowe 0 min. czytania

Короткострокові кредити для громадян України. Чи є в Польщі кредити для українців без карти побиту?

Zaktualizowano: 2022-08-24 14:47
Opublikowano: 2022-04-06 09:12
Średnia ocena: 4,00/6 Głosów: 5
Короткострокові кредити для громадян України

Онлайн-кредит для українця рідко зустрічається на польському небанківському ринку, а це не означає, що короткострокові кредити для українців взагалі недоступні. Кредитори все більше охоче збагачують ними свої пропозиції, особливо зараз, коли до Польщі приїжджає все більше людей з України. Які умови повинні відповідати громадянам України, щоб отримати короткостроковий кредит в Польщі? Чи можливі кредити для українців без карти побиту? Ми перевірили!

Від початку російського вторгнення в Україну 24 лютого мільйони українців із зон бойових дій були змушені покинути свої домівки, багато з яких шукали допомоги за межами своєї країни. До Польщі з України вже прибуло понад 2 мільйони біженців, і вже відомо, що приїде ще багато. Якщо конфлікт перекинеться на всю Україну, ця кількість може подвоїтися, а то й потроїтися.

Українцям довелося тікати з країни, забираючи з собою лише найнеобхідніше. Багато з них були позбавлені не лише житла та роботи, а й засобів до існування. Короткостроковим вирішенням фінансових проблем для таких людей можуть виявитися короткострокові кредити, які дозволять Вам стати на ноги і профінансувати основні потреби, поки Ви не знайдете роботу.

Швидка готівка для українців – але чи можливо це? Ми перевірили, які умови має виконати українець, щоб отримати кредит у Польщі. Подробиці про це можна знайти нижче. У наступній частині статті Ви також дізнаєтеся, що вигідніше для громадян України: небанківський кредит чи банківський кредит готівкою.

Умови кредитів для іноземця - готівковий кредит для громадянина України в Польщі

Чи пропонують кредитні компанії громадянам України короткострокові кредити?

Останніми роками до Польщі приїхало багато іноземців, які приїхали до нас переважно з-за східного кордону. Ці люди переїхали сюди, щоб знайти роботу та облаштуватися.

Потреби іноземців точно такі ж, як і наші, в тому числі й щодо позики грошей. Тому виникла потреба в кредитах для іноземців і небанківські компанії швидко відреагували на них, ввівши до своїх пропозицій спеціальний продукт. Таким чином, короткострокові кредити для іноземців є свого роду стандартом і включені в пропозиції більшості кредитних компаній.

Короткострокові кредити українцям надаються на тих же умовах, що й полякам. Відмінності лише в вимогах, яким мають відповідати позичальники, хоча тут парабанки йдуть на певні поступки, адже кредит без громадянства можливий.

Громадяни України можуть оформити кредит двома способами: особисто в закладі або через Інтернет. Онлайн позику для українця отримати складніше, але є кілька кредитних компаній, які дозволяють виконати всі формальності, не виходячи з дому. Однак слід бути готовим до необхідності зв’язатися з консультантом по телефону.

Умови для онлайн-позики для українця

Кожна кредитна компанія самостійно встановлює умови короткострокових кредитів. Особа, яка претендує на позику, може вказати в заяві точну суму, яку хоче позичити, і вказати термін, який їй потрібно, що цю суму повернути, але чи буде наданий такий кредит на таких умовах, залежить тільки від кредитора.

Кредитні компанії підходять до питання перевірки та оцінки кредитоспроможності індивідуально. Деякі з них вимагають лише довідку про доходи, а інші додатково перевіряють бази боржників на предмет кредитної історії. Тому умови кредиту для українця залежать від того, як виглядатиме потенційний позичальник під час такої перевірки.

Максимальна сума кредиту для українця

Суми кредиту не високі не лише для українців, а й для іноземців загалом. Найчастіше позичити можна на максимальну суму в кілька тисяч злотих, але все залежить від кредитної компанії. Таким чином, короткострокові кредити для українців – це невелике вливання готівки, крім того, потрібно враховувати, що максимальна сума першого кредиту для нових клієнтів може бути нижчою за стандартну пропозицію.

Як виглядає погашення короткострокового кредиту для громадянина України?

Короткостроковий кредит для громадянина України має відносно короткий термін погашення, який може становити, наприклад, від 30 до 60 днів. Однак є компанії, де погашення можна розтягнути на 3-5 місяців. У разі короткого терміну погашення, режим погашення, як правило, одноразовий, наприкінці періоду кредиту, тоді як при періоді погашення, що триває, наприклад, 5 місяців, іноді можна розраховувати на погашення, розділене на частини.

Дізнайся більше: Миттєвий кредит – хто може скористатися перевагами миттєвої позики онлайн?

Чи можна отримати кредит українцям без карти побиту?

Умовою для отримання українцем кредиту в Польщі є наявність у нього карти постійного проживання. Коли ще такої немає, короткостроковий кредит можна надати на базі карти тимчасового проживання. Карта побиту, як постійна, так і тимчасова, дозволяє здійснювати цивільно-правові операції в Польщі, включаючи підписання договорів.

Кредит для іноземця без карти побиту - чи можливо? Отримання карти на проживання займає деякий час, а деякі не хочуть так довго чекати і шукають інформацію, чи зможуть вони взяти короткостроковий кредит на спрощеній основі. На жаль, кредити для українців без карти побиту наразі отримати неможливо.

Через війну в Україні біженцям присвоюють номери PESEL у прискореній процедурі. Незабаром отримати кредит таким людям буде набагато легше ніж зараз.

Короткострокові кредити для українців - необхідні документи

Короткостроковий кредит для іноземця вимагає таких же формальностей, як і для поляків. При оформленні кредиту українець найчастіше повинен пред’явити документи, що підтверджують особу та законність перебування, а також документи про доходи.

Онлайн позика для українців - необхідні документи:

  • документ, що посвідчує особу (наприклад, закордонний паспорт),
  • карта постійного проживання (або карта тимчасового проживання),
  • номер PESEL,
  • довідка про доходи (наприклад, діючий контракт, довідка від роботодавця),
  • виписка з банку, на яку впливає заробітна плата.

Документи можуть відрізнятися в залежності від кредитної компанії.

Яким умовам повинен відповідати громадянин України при оформленні кредиту в Польщі?

При оформленні позики для українців найчастіше доводиться відповідати таким вимогам:

  • бути повнолітнім і відповідати віковому критерію (деякі компанії надають кредити, наприклад людям від 21 року),
  • показати дійсний закордонний паспорт,
  • пред'явити карту постійного/тимчасового проживання,
  • бути резидентом,
  • мати номер PESEL,
  • мати страховий номер,
  • вказати адресу законного проживання в Польщі,
  • мати легальну оплачувану роботу в Польщі,
  • пред'явити докази отримання постійного доходу,
  • мати польський номер телефону та адресу електронної пошти,
  • мати банківський рахунок.

Точні умови, яким повинен відповідати громадянин України при оформленні кредиту до зарплати, залежить від обраної кредитної компанії.

Скільки коштує онлайн позика для українця? Калькулятор

Вартість кредитів для іноземців дуже подібна до кредитів для поляків. Проте умови кредитів до зарплати завжди пропонуються індивідуально, тому може статися, що українцю запропонують менш привабливу відсоткову ставку, ніж поляку, через обмежену кредитоспроможність через наявність тимчасової прописки.

RRSO говорить нам, скільки буде коштувати обраний кредит. Цей параметр враховує процентну ставку, маржу та всі додаткові витрати. Правило просте – чим нижче RRSO, тим дешевше кредит. Якщо Ви хочете знайти найдешевший кредит для українця, краще скористатися кредитним калькулятором і порівняти пропозиції для іноземців.

Треба заздалегідь бути готовим, що небанківські продукти дорожчі за ті, які пропонують банки. Крім того, іноземці часто не можуть розраховувати на такі акційні пропозиції, як перший безкоштовний кредит. Однак це не правило, тому краще постійно стежити за пропозиціями кредитних компаній.

Як взяти онлайн позику українцю? Поради

Подача заявки на кредит онлайн – це простий і швидкий процес. Зазвичай схема подання виглядає так:

Крок 1 - Порівняйте пропозиції кредитів, доступні на ринку, і виберіть найвигідніший.

Крок 2 - Визначення суми кредиту та терміну погашення.

Крок 3 - Заповніть заявку на кредит і надішліть її разом з необхідними документами.

Крок 4 - Підтвердьте свою особу.

Крок 5 - Дочекайтеся рішення про кредит.

Але варто наголосити, що не всі небанківські компанії пропонують українцям короткострокові кредити через Інтернет. Більшість віддає перевагу особистим контактам з консультантом.

Це може Вас зацікавити: Пропозиція банків для громадян України. Найкращий банківський рахунок для українців

Короткостроковий кредит для громадянина України в кредитній компанії чи готівковий кредит для українців у банку?

Українець, шукаючи фінансової підтримки, може вибрати короткостроковий кредит від кредитної компанії або позику для іноземця. Якщо вимоги, що висуваються до нього парабанками, здаються йому надмірними, він повинен враховувати, що банки підходять до цієї теми ще серйозніше через те, що надання кредитів іноземцям несе для них величезний ризик.

У банках також більше враховують кредитоспроможність. Якщо фінансова ситуація нестабільна, заявка на кредит може бути відхилена. Також кредитори звертають особливу увагу на те, до коли дійсна карта тимчасового проживання і від цієї дати залежить тривалість терміну погашення.

Враховуючи лише витрати, готівковий кредит для українців у банку однозначно дешевший ніж короткостроковий кредит для громадянина України в небанківській компанії, навіть якщо врахувати, що іноземці на небанківському ринку навряд чи будуть розраховувати на акції. Тому людям, яким вдасться задовольнити вимоги банку та виконати необхідні кредитні формальності, напевно, вигідніше брати кредит, ніж позику.

Не пропустіть: Кредит для безробітних - чи є онлайн-кредит для безробітних у пропозиції банків?

Komentarze

Powiązane artykuły

Darmowe chwilówki 2022 - Czy pożyczka 0% jest dla Ciebie?
02.04.2024

Darmowe chwilówki 2024 – gdzie skorzystasz z pożyczki za darmo?

...o krótkim terminie spłaty, wynoszącym 30 lub 60 dni, czyli tzw. chwilówka. Jest ona przeznaczona dla osób, które potrzebują szybkiego...

...i czy są w niej jakieś haczyki? Pożyczka RRSO 0% to inaczej pożyczka, której rzeczywista roczna stopa oprocentowania wynosi 0%...

Zobacz więcej
9 min. czytania
Parabanki bez BIK BIG i KRD. Kto udzieli chwilówki bez baz?
24.01.2024

Parabanki bez BIK BIG i KRD. Kto udzieli chwilówki bez baz?

...zależy od tego, z jakiego banku korzystasz. Niestety obecnie chwilówka bez BIK i KRD na dowód jest produktem rzadko oferowanym przez...

...pozytywne decyzje. Czy tak jest naprawdę? Okazuje się, że nawet pożyczka w wysokości 100 zł wymaga określonej weryfikacji – a zatem nie...

Zobacz więcej
7 min. czytania
Jak działają parabanki?
12.01.2024

Jak działają parabanki?

...na sfinansowanie zróżnicowanych potrzeb konsumpcyjnych. Tzw. chwilówki cieszą się dużym zainteresowaniem ze strony klientów...

...jednak system wykaże duże zaległości w spłacaniu zobowiązań, pożyczka nie zostanie udzielona. W połowie 2023 r. w życie weszła...

Zobacz więcej
7 min. czytania
Kredyt na PIT. Czy bank udzieli kredytu na PIT dla zadłużonych?

Kredyt na PIT. Czy bank udzieli kredytu na PIT dla zadłużonych?

...też musiałby się ubezpieczyć. Sprawdź również: Jak wziąć kredyt gotówkowy? Jak wspomnieliśmy wcześniej, z reguły kredyty na PIT dotyczą...

...dodatkowe środki na dowolny cel? Jakie są dokumenty wymagane do kredytu gotówkowego? Sprawdź nasz artykuł i dowiedz się więcej! W 2024 roku...

Zobacz więcej
9 min. czytania
Kredyt a pożyczka - sprawdź czym się różni kredyt od pożyczki
28.12.2023

Kredyt a pożyczka. Czym się różni kredyt od pożyczki gotówkowej?

...różni się pożyczka od kredytu? jednorazowa (w przypadku tzw. chwilówki, której spłata następuje w całości, np. po 30 dniach od...

...bankowej. Chcesz dowiedzieć się więcej w temacie kredyt a pożyczka? Różnice i podobieństwa, koszt usługi, wady i zalety – to...

Zobacz więcej
9 min. czytania
Pożyczki udzielane w domu klienta - pożyczki prywatne w domu klienta
20.12.2023

Pożyczki udzielane w domu klienta – wszystko, co trzeba wiedzieć

...jeśli interesuje Cię pożyczka gotówkowa z dostawą do domu lub chwilówka, rozważ także skorzystanie z pożyczki online. W tym przypadku...

...są natomiast przekazywane na Twoje konto bankowe. Prywatna pożyczka na dowód może być udzielona nie tylko przez internet, lecz także...

Zobacz więcej
14 min. czytania